Βγήκαν τα Αποτελέσματα των Αιτήσεων για Σπουδές στα Δημόσια ΙΕΚ (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Τα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr σας ενημερώνουν ότι Ανακοινώθηκε σήμερα η Κατάσταση επιτυχόντων υποψηφίων καταρτιζόμενων ΔΙΕΚ για τμήματα Α΄ εξαμήνου 2017Β όπως και η Κατάσταση επιτυχόντων ΟΜΟΓΕΝΩΝ υποψηφίων καταρτιζόμενων ΔΙΕΚ για τμήματα Α΄ εξαμήνου 2017Β.

Τους ΠΙΝΑΚΕΣ με τα αποτελέσματα θα τους δείτε παρακάτω.

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι πρέπει προσέλθουν απαραιτήτως έως και την Πέμπτη 14/9/2017 μέχρι τις 20:00 μ.μ., στα αντίστοιχα Δημόσια ΙΕΚ (ΔΙΕΚ) για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής.

Σημειώνεται ότι τo ωράριο λειτουργίας των ΔΙΕΚ είναι 13:00-21:00.

  • Δείτε ΕΔΩ τις Βάσεις Εισαγωγής στα Τμήματα των Δημοσίων ΙΕΚ Α΄ εξαμήνου 2017Β

Η τήρηση της παραπάνω προθεσμίας εγγραφής είναι ΚΡΙΣΙΜΗ καθώς υπάρχει μεγάλο πλήθος επιλαχόντων υποψηφίων. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση καταστάσεων με ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ από 18 Σεπτεμβρίου 2017 με συμπλήρωση τυχόν κενών θέσεων από τους επιλαχόντες υποψήφιους.

Την ενημερωτική σελίδα για την ενημέρωση των Πρωτοετών Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Όσοι επιτυχόντες υποψήφιοι δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους και τίθενται εκτός της διαδικασίας επιλογής.

Κατά την πρώτη ημέρα εγγραφών Πέμπτη 7/9/2017 παρακαλούνται θερμά και όταν αυτό είναι δυνατόν, να προσέρχονται για εγγραφή, μόνο οι επιτυχόντες με επώνυμο που αρχίζει από Α έως και Κ.

  • Ταχυδρομικές διευθύνσεις και τηλέφωνα των κατά τόπους ΙΕΚ μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ με τα Αποτελέσματα

Αίτηση/Οδηγίες Εγγραφής

Την ενημερωτική σελίδα για την ενημέρωση των Πρωτοετών Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr