ΔΙΕΚ Τουρισμού: Ειδικότητα αρτοποιού - ζαχαροπλαστικής το 2017-2018

ΔΙΕΚ Τουρισμού: Ειδικότητα αρτοποιού - ζαχαροπλαστικής 2017-2018

Ειδικότητες ΙΕΚ: Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της δημόσιας τουριστικής εκπαίδευσης εγκρίθηκε και ξεκινά τη νέα εκπαιδευτική χρονιά 2017-2018 η ειδικότητα «Τεχνικού αρτοποιού-ζαχαροπλαστικής» στο ΔΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας.

Την ενημερωτική σελίδα των Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.


Το νέο τμήμα με ειδικότητα τεχνικού - Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας, η δικαιότερη κατανομή του υπάρχοντος συνολικού αριθμού ωρομισθίων εκπαιδευτικών,η αύξηση των τμημάτων και του αριθμού των εισακτέων σπουδαστών ήταν ανάμεσα στα αιτήματα και τις προτάσεις του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κέρκυρας και αποτέλεσε μέρος κοινού ψηφίσματος προς το Υπουργείο Τουρισμού θεσμικών, πολιτικών, τουριστικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων για την αναγκαία αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης στο νησί.

Όλα τα νέα που αφορούν τα ΔΙΕΚ στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr