Ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης πάσο στους σπουδαστές ΔΙΕΚ της πρωτεύουσας

Ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης πάσο στους σπουδαστές ΔΙΕΚ της πρωτεύουσας

Δημόσια ΙΕΚ: Ο Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής αναφέρει πως: «Το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει η διαδικασία για την έκδοση του πάσο για τα ΜΜΜ σε μια σειρά ΙΕΚ.

Είναι μια κατάκτηση του Συλλόγου και των σπουδαστών που όλο αυτό τον καιρό δε μείναμε με σταυρωμένα τα χέρια. Αντιθέτως, από την αρχή της χρονιάς έχουμε οργανώσει μια σειρά Γενικές Συνελεύσεις στα ΙΕΚ μας με πλούσια συζήτηση και προβληματισμό για τα οξυμένα προβλήματα στα Δ.ΙΕΚ και τις διεκδικήσεις που προτείνει ο Σύλλογος, έχουμε συγκροτήσει Επιτροπές Αγώνα και έχουμε πραγματοποιήσει αγωνιστικές κινητοποιήσεις στο Υπουργείο Παιδείας και σε Διευθύνσεις των Δ.ΙΕΚ!


Η κατάκτηση του ΠΑΣΟ μετά από 2 χρόνια δείχνει ότι μόνο συλλογικά, οργανωμένα, συσπειρωμένοι στο Σύλλογο που παλεύει καθημερινά για τα προβλήματα και τα δικαιώματά μας στις σπουδές και στην πρακτική, μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα.

Παρόλα αυτά δεν εφησυχάζουμε. Τώρα συνεχίζουμε όλοι μαζί πιο μαχητικά στον αγώνα:

  • Για την κατοχύρωση του πάσο για όλους τους σπουδαστές σε όλα τα Δ.ΙΕΚ της Αττικής, στην αρχή κάθε ακαδημαϊκής χρονιάς, χωρίς κανέναν ηλικιακό περιορισμό.
  • Συνολικά για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας στις σπουδές και στην πρακτική άσκηση».

Την ενημερωτική σελίδα για την Ενημέρωση των Φοιτητών των Δημοσίων ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr