Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ: Μετατίθεται η έναρξη υποβολής των αιτήσεων

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ: Μετατίθεται η έναρξη υποβολής των αιτήσεων

Εξετάσεις Πιστοποίησης ΙΕΚ: Μετά το σχετικό δημοσίευσμα το «Φοιτητικά Νέα» η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Ιωάννα Λυτρίβη, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι: «Για αντικειμενικούς λόγους που υπερβαίνουν το πλαίσιο άσκησης αρμοδιοτήτων του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, η έναρξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ μετατίθεται σε μεταγενέστερο χρόνο που θα προσδιοριστεί».

Και καταλήγει: «Από την πλευρά του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίσπευση της διαδικασίας. Για την ακριβή έναρξη υποβολής των αιτήσεων θα ακολουθήσουν νεώτερες ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Οργανισμού».

Μείνετε συντονισμένοι καθώς για ότι νεότερο τα «Φοιτητικά Νέα» θα σας ενημερώσουν μέσα από το foititikanea.gr για ότι νεότερο.

Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή αιτήσεων αφορά όλες τις ειδικότητες Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης για τις οποίες έχουν αναπτυχθεί και δημοσιεύονται:

α. οι Οδηγοί Σπουδών των ειδικοτήτων

β. οι Κατάλογοι Ερωτήσεων των εξετάσεων για κάθε ειδικότητα.

  • Για του ΝΕΟΥ τύπου πατήστε εδώ
  • Για του ΠΑΛΑΙΟΥ τύπου πατήστε εδώ

Την ενημερωτική σελίδα των Αποφοίτων ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα νέα για τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr