Δημόσια ΙΕΚ: Οριστικοί πίνακες κατάταξης Ωρομισθίων Εκπαιδευτών - Υποβολή αίτησης θεραπείας

Δημόσια ΙΕΚ: Οριστικοί πίνακες κατάταξης Ωρομισθίων Εκπαιδευτών

Οριστικοί πίνακες κατάταξης ωρομισθίων εκπαιδευτών ΔΙΕΚ Χειμερινού Εξαμήνου 2019β & Εαρινού 2020α, όπως αυτοί διαμορφώθηκαν μετά την έγκριση του πρακτικού Εξέτασης Ενστάσεων που υποβλήθηκαν κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης, στο πλαίσιο της υπ'Aριθμ. Πρωτ. 6331/380/02-08-2019 Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

(Αριθμ. Απόφασης Δ.Σ./Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.:6372/388/23-09-2019, ΑΔΑ: 9ΙΔΘ46ΨΖΣΠ-749)


Οι οριστικοί πίνακες κατάταξης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του συστήματος υποδοχής αιτήσεων https://mis.inedivim.gr/.

Κάνετε είσοδο στο σύστημα με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που ορίσατε κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης και στη συνέχεια επιλέγετε το σύνδεσμο "Πίνακες Κατάταξης” για την ανάγνωση των αποτελεσμάτων.

Η κατάταξη είναι ανά περιφέρεια και ειδικότητα εκπαιδευτή.

Επιλέγοντας τον σύνδεσμο “Εκτυπωση Διοικ. Επαλήθευσης”, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις αλλαγές που έγιναν στις αιτήσεις σας, ανά πεδίο.

Στην περίπτωση που έχετε υποβάλλει ένσταση θα εμφανιστεί και επιπλέον στήλη η οποία θα εμφανίζει την τελική αίτηση όπως διαμορφώθηκε μετά την εκδίκαση της ένστασής σας. 

Εντός 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της δημοσίευσης των οριστικών πινάκων ο ενδιαφερόμενος δύναται να υποβάλλει μόνο μια φορά αίτηση θεραπείας κατά της απόφασης που επικυρώνει το Πρακτικό Ενστάσεων και τους Οριστικούς Πίνακες, η οποία θα συνοδεύεται υποχρεωτικά για το παραδεκτό της αίτησης θεραπείας με

Παράβολο υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου αξίας 30,00 (τριάντα) ευρώ.

Οι Αιτήσεις Θεραπείας υποβάλλονται ιδιοχείρως ή αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών, εντός σφραγισμένου φακέλου διάστασης Α4, στη διεύθυνση Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, Αχαρνών 417 & Κοκκινάκη, 111 43 Αθήνα, (2ος Όροφος Κεντρική Γραμματεία).

Εάν η τελευταία ημέρα της ανωτέρω προθεσμίας υποβολής της Αίτησης Θεραπείας είναι Σάββατο ή ημέρα αργίας των Δημοσίων Υπηρεσιών, τότε η προθεσμία παρατείνεται αυτοδικαίως μέχρι και την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την αργία.

Αιτήσεις Θεραπείας που περιέρχονται στην υπηρεσία μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής (η οποία αποδεικνύεται από το πρωτόκολλο παραλαβής του Κεντρικού Πρωτοκόλλου του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) ή Αιτήσεις Θεραπείας που περιέρχονται στην υπηρεσία με άλλον τρόπο από αυτόν που περιγράφεται στην πρόσκληση, θεωρούνται εκπρόθεσμες ή άκυρες και δεν εξετάζονται.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης θεραπείας από 24-09-2019 έως 30-09-2019.

Την ενημερωτική σελίδα για όλα τα νέα που αφορούν τα Δημόσια ΙΕΚ μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τα ΔΙΕΚ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr