ΤΕΙ Πελοποννήσου: Ξεκινούν οι αιτήσεις για την Σπουδαστική Εστία για το 2016-2017

ΤΕΙ Πελοποννήσου: Ξεκινούν οι αιτήσεις για την Σπουδαστική Εστία για το 2016-2017

Καλούνται οι εγγεγραμμένοι φοιτητές  του ΤΕΙ Πελοποννήσου, που επιθυμούν να διαμείνουν στη Σπουδαστική Εστία (Λακωνικής και Σφακιανάκη) κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Γραφείο του Τμήματος Σπουδαστικής Μέριμνας (αριθ.90Α) του ΤΕΙ. Πελοποννήσου. Η υποβολή των δικαιολογητικών αρχίζει την Παρασκευή  10/6/2016 και θα ολοκληρωθεί στις 24/6/ 2016 ημέρα Παρασκευή  και ώρες  από 9.00 μέχρι 13.00 .

Η αξιολόγηση των αιτήσεων που θα υποβληθούν θα διενεργηθεί από το αρμόδιο συλλογικό όργανο του ΤΕΙ Πελοποννήσου με βάση τα κριτήρια που καθορίζονται στον Εσωτερικό Κανονισμό λειτουργίας της Φοιτητικής Εστίας του ΤΕΙ Πελοποννήσου.


Διευκρινίζεται ότι:

α) δικαίωμα διαμονής στη Φοιτητική Εστία έχουν φοιτητές που είτε οι ίδιοι είτε οι οικογένειες δεν διαθέτουν μόνιμη κατοικία εντός του Νομού Μεσσηνίας και

β) όσον αφορά τα κριτήρια για την επιλογή οικοτρόφου, δεν θα εφαρμοσθούν οι διατάξεις του άρθρου 4 παρ. 2 περ. λ και του άρθρου 4 παρ. 3 οι οποίες αποτελούν αντικείμενο αναθεώρησης στο πλαίσιο της διενεργούμενης συνολικής αναμόρφωσης του Κανονισμού.

Πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του ιδρύματος (www.teikal.gr)  και από τη Σπουδαστική Λέσχη. (κα. Αλεξοπούλου ,τηλ:2721045290).

  • Την Αίτηση και τα Δικαιολογητικά μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ

Είσαι Φοιτητής στο ΤΕΙ Πελοποννήσου; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών ΤΕΙ Πελοποννήσου» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του ΤΕΙ!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr