Σημαντική ενημέρωση για τους φοιτητές του ΤΕΙ Θεσσαλίας

«Επίλογος» του ΤΕΙ Θεσσαλίας

Ανακοίνωση προς τους φοιτητές εξέδωσε η σελίδα για την εξυπηρέτηση των φοιτητών του ΤΕΙ Θεσσαλίας στο facebook «ΤΕΙ Θεσσαλίας e-Γραμματεία - dionysos» σχετικά με τον τερματισμό λειτουργίας της όπως και άλλων υπηρεσιών της.

Πιο αναλυτικά τονίζει στους φοιτητές του Ιδρύματος:


«Αγαπητοί μας φοιτητές

Όπως θα έχετε πληροφορηθεί το ΦΕΚ κατάργησης του ΤΕΙ Θεσσαλίας και απορρόφησής του, απο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας εκδόθηκε στις 29-1-2019

Αποτέλεσμα αυτού είναι η κατάργηση της υπηρεσία μας και των αρμοδιοτήτων μας, όπως τις γνωρίζατε μέχρι τώρα.  

Δεν μπορούμε πλέον, ως Μηχανογράφηση, να σας εξυπηρετούμε. 

Για οποιοδήποτε φοιτητικό θέμα θα απευθύνεστε αποκλειστικά στην Γραμματεία σας, που θα συνεχίσει να έχει την διαχείριση του τμήματος σας και θα σας εξυπηρετεί κανονικά 

Επίσης όλοι οι ιστότοποι και υπηρεσίες που διαχειριζόμαστε θα σταματήσουν να λειτουργούν (e-Γραμματεία, τα mails του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., οι σελίδες μας στο Facebook, Twitter κλπ). Θα μπουν σε αδράνεια για ένα χρονικό διάστημα και στην συνέχεια, αν δεν αλλάξει κάτι, θα κλείσουν οριστικά. 

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε μην στέλνετε μηνύματα σχετικά με ότι αφορά τις σπουδές σας. Δεν μπορούμε να τα απαντήσουμε.

Αγαπητοί φοιτητές, αγαπητά μας παιδιά.

Ήταν ένα ταξίδι αρκετών ετών που έφτασε στο τέλος του. 

Όπως κάθε ταξίδι είχε και τα καλά του και τα άσχημα του. 

Ας κρατήσουμε όλοι μας μόνο τις καλές στιγμές και ας αφήσουμε στην λήθη τα άσχημα. 

Οι πρωτοετείς αλλά και οι παλιότεροι θα συνεχίσετε κανονικά την φοίτηση σας χωρίς να αλλάξει κάτι. Στο πέρας των σπουδών σας θα κληθείτε, όσοι το δικαιούστε, να επιλέξετε αν θέλετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας και αντί του πτυχίου του ΤΕΙ να πάρετε αυτό του Πανεπιστημίου. 

Σας προτρέπουμε, αφού διαβάσετε πολύ καλά το νόμο και ειδικά το σημείο που αφορά τους φοιτητές, να σταθμίσετε τα υπέρ και τα κατά και να επιλέξετε αυτό που θα είναι πραγματικά προς όφελος σας. Μην σας δελεάσουν ονόματα και οι τίτλοι. Επιλέξτε αυτο που θα είναι το καλύτερο για εσάς και την επαγγελματική σας αποκατάσταση. Ολοι σας έχετε τον απαραίτητο χρόνο να πράξετε με σύνεση και γνώση.

Αν μπορούμε να σας φανούμε χρήσιμοι και να σας βοηθήσουμε ή να σας προβληματίσουμε στο τι θα επιλέξετε, ξέρετε που θα μας βρείτε (αν δεν αλλάξει κάτι)

Από σήμερα λοιπόν ενα νέο ταξίδι ξεκινάει και επειδή είναι νέο είναι και άγνωστο.

Ολοι μας θα πλεύσουμε σε αυτό το ταξίδι προσπαθώντας να επιτύχουμε το καλύτερο.

Οι διαχειριστές των συστημάτων και όλοι οι συνάδελφοι σας ευχόμαστε, από καρδιάς, να έχετε υγεία και ευτυχία στην ζωή σας. 

Καλή συνέχεια στην φοίτησή σας, καλό πτυχίο και με πολύ σύνεση και γνώση στις μελλοντικές επιλογές σας.»

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr