Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2017-2018 στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Εγγραφές Πρωτοετών Φοιτητών 2017-2018 στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές των Πρωτοετών Φοιτητών στα ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα πραγματοποιούνται από Τρίτη 5/9 έως και Πέμπτη 14/9.

Η εγγραφή γίνεται με ενιαίο τρόπο για όλα τα Τμήματα και τις Σχολές των ΑΕΙ Πανεπιστημιακού και Τεχνολογικού Τομέα μέσω πληροφοριακού συστήματος του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Η αίτηση εγγραφής και η δήλωση των απαραίτητων στοιχείων γίνεται αποκλειστικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος.


ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ SOS ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! Για τις δηλώσεις μαθημάτων, δωρεάν σίτιση, δωρεάν στέγαση, φοιτητικά συγγράμματα, φοιτητικό πάσο, φοιτητικά επιδόματα κτλ, θα ενημερωθείτε ΕΔΩ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στους Πρωτοετείς Φοιτητές 2017-2018 έχει ως εξής:

Δικαιολογητικά για Εγγραφές Πρωτοετών

Ολοκλήρωση εγγραφής Πρωτοετών 2017-18

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους οι πρωτοετείς φοιτητές 2017-18, θα πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 25/09/2017, στη γραμματεία του Τμήματος που εισήχθησαν τα παρακάτω:

  • Εκτύπωση της Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής (υπογεγραμμένη) που υπέβαλαν στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων
  • Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
  • Πιστοποιητικό γέννησης
  • Μία φωτογραφία τύπου ταυτότητας.

Επισημαίνεται ότι όλες οι ανωτέρω διαδικασίες εγγραφής ολοκληρώνονται είτε από τους ίδιους τους επιτυχόντες είτε από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο.

Οι φοιτητές θα παραλαμβάνουν τους κωδικούς πρόσβασης, καθώς και τη βεβαίωση εγγραφής/σπουδών τους μετά τις 25/09/2017. Επίσης, μπορούν να παραλάβουν τα παραπάνω έγγραφα εξ αποστάσεως με  αίτημά τους στη Γραμματεία του τμήματος τους μέσω ΚΕΠ.

Οι διευθύνσεις  αποστολής των εγγράφων βρίσκονται στις ιστοσελίδες των Τμημάτων Δείτε εδώ.

Την ενημερωτική σελίδα των Φοιτητών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας μπορείτε να την δείτε εδώ.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr